Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Arno Klijbroek geïnterviewd door NH Nieuws

In augustus was Arno Klijbroek tijdelijk terug in Oekraïne en werd hij geïnterviewd door NH Nieuws.

Arno Klijbroek geïnterviewd door NH Nieuws

In augustus was Arno Klijbroek tijdelijk terug in Oekraïne en werd hij geïnterviewd over de situatie terplekke door NH Nieuws. Hij raakt eraan gewend dat meerdere keren per dag het luchtalarm afgaat en dat er roadblocks zijn bij elke hoofdweg een stad in. Toch moet hij er ook op zijn hoede zijn omdat er altijd nog Russische raketten op willekeurige plekken neerkomen.

Hij zegt dat het lijkt dat de Nederlandse media op het moment te weinig laten zien over de verschrikkingen van de oorlog, waardoor het besef misschien wegebt. Daarnaast zou hij willen dat het opgehaalde geld van Giro 555 ook gebruikt zou kunnen worden door particuliere initiatieven zoals de Leeuw Kyiv, omdat we hier al jarenlang wonen, ons netwerk en ervaring hebben. Het zou goed zijn om een samenwerking op te starten.