Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Unbreakable Hearts

Unbreakable Hearts is een van onze partners in Oekraïne die zorgt voor fijnmazige distributie van hulpgoederen in verschillende regio's in Oekraïne.

Unbreakable Hearts uit Irpin is een van onze belangrijke partners in Oekraïne. Zij hebben distributiecentra in onder andere Rivne en Irpin, en vervoeren van daaruit onze humanitaire goederen verder naar steden als Bucha en Hostomel bij Kyiv, en Kherson. Onder andere leveren ze voedselhulp en hygiëneproducten aan centra voor kinderen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen en vluchtelingencentra. Ook steunen zij de Oekraïense strijdkrachten met generatoren, legerkleding, -schoenen, helmen en andere beschermingsmiddelen.

Daarnaast sturen we via hun auto's busjes en jeeps naar het Oekraïense leger. Zij hebben contacten met betrouwbare reparatiecentra om de wagens weer prima in orde te maken en in camouflagekleuren te spuiten of bestickeren.

Our partners of Unbreakable Hearts delivering a minivan with aid goods to the military