Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Drinkwaterpompen en aggregaat voor Oekraïne

Waterbedrijf WML en de Gemeente Venlo doneren een aggregaat en waterpompen aan De Leeuw Kyiv.

22/02/2024 - Drinkwaterproductiebedrijf Californië in Parc Zaarderheiken is sinds begin 2023 niet meer in gebruik. Het gebouw en de inventaris zijn verkocht aan Greenport Venlo Ontwikkelbedrijf. Met het stoppen van de drinkwaterproductie op deze locatie zijn de grondwaterpompen en het aggregaat overbodig geworden, maar zeer welkom in Oekraïne. De elektriciteitsvoorziening en de drinkwaterverzorging zijn daar op veel plaatsen vernield.

Stichting De Leeuw Kyiv zamelt onder andere aggregaten en waterpompen in, brengt die naar Oekraïne en zorgt voor de installatie zodat bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingstehuizen weer van stroom en water voorzien kunnen worden.

Medewerkers van WML en de Gemeente Venlo hebben het aggregaat en de pompen vakkundig gedemonteerd waarna ze door Stichting De Leeuw Kyiv op 20 februari op transport zijn gezet naar Oekraïne.👉 Ook hulpgoederen doneren? Kijk op www.deleeuwkyiv.nl