Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Grote donatie van stoffen en naaigerei ontvangen

Wij zijn zeer dankbaar voor de grote gift van stoffen en naaigerei die wij van De Bondt B.V. hebben ontvangen.

28/03/2023 - Recentelijk hebben wij een geweldige donatie gekregen van De Bondt B.V. , een groothandel voor fournituren en stoffen. Wij hebben van hun een reusachtige partij stoffen, naaimachines, garens, ritsen, knopen en ander naaigerei ontvangen. Dit hebben wij getransporteerd naar Oekraïne waar collega Katya Tushynska heeft gezorgd voor opslag, sorteren en verdere distributie van alle ontvangen spullen. Er zijn in het land namelijk veel creatieve groepen die hiermee werken.

Stoffen en fournituren in neutrale kleuren worden gebruikt voor camouflagekleding en -netten en slaapzakken voor het leger. Maar ook kleurrijke stoffen worden gebruikt voor kleding voor gewonde militairen in ziekenhuizen, ondergoed en souvenirs en amuletten die door creatieve clubjes met kinderen in heel het land worden gemaakt. Van sommige stoffen wordt ook dans- en balletkleding genaaid, zodat kinderen zich actief bezig kunenn houden en niet de hele tijd aan de oorlog denken. Veel dank aan De Bondt voor de donatie en Katya voor het regelen in Oekraïne!

Ok zie je foto's van creatieve groepen die De Bondt naaigerei via ons hebben ontvangen. Veel groepen vanuit heel Oekraïne hebben ons foto's gestuurd. Ze maken camouflagenetten en uniformen, of creatieve souvenirs die aan soldaten worden gestuurd, of verkocht voor waarvan de opbrengst naar het leger gaat.