Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

MAX Maakt Mogelijk in Oekraïne as. zondag op televisie

Aanstaande zondag wordt de indringende aflevering van MAX Maakt Mogelijk in Oekraïne uitgezonden op NPO2.

04/11/2023 - Jullie herinneren je vast nog wel onze post over de opnames voor MAX Maakt Mogelijk afgelopen zomer. Komende zondag 5 november wordt deze indrukwekkende aflevering uitgezonden om 19.50u op NPO2 en is daarna te zien op https://www.npostart.nl/max-maakt-mogelijk/POW_03108618.

Jan Slagter sprak met verschillende ouderen die vertelden over de verschrikkingen die ze hebben meegemaakt tijdens de Russische bezetting en hoe hun leven en woningen verwoest zijn. De Leeuw Kyiv heeft deze en nog veel meer ouderen kunnen helpen samen met Stichting MAX Maakt Mogelijk, met voedselpaketten, nieuwe huisraad, bouwmaterialen, waterfilters, en een koe! Veel dank voor jullie ondersteuning Omroep MAX.

Hieronder zie je een slideshow van achter-de-schermen foto's die gemaakt zijn tijdens de opnamen, en een video dat wij de beloofde koe leveren aan Olena en konijntjes aan Oma Kateryna met haar kleinkinderen.