Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Heatpacks for Ukraine

Wij willen grote aantallen Heatpacks leveren in Oost Oekraïne op plekken waar de verwarming niet meer werkt.

Update 26/02/2024 - Deze winter hebben wij zo'n 15.000 heatpacks gedistribueerd onder de bevolking op plekken waar geen verwarming meer werkte in de huizen. Ook vele strijdgroepen die verblijven in bunkers en loopgraven hebben heatpacks ontvangen. Hartstikke bedankt voor jullie donaties die dit mogelijk hebben gemaakt!

Beste Vrienden!

De Leeuw Kyiv is een nieuwe fundraiser gestart voor Heatpacks.

Oekraïne beleeft nu de tweede ijskoude oorlogswinter op rij. Op plekken dicht bij het front is er geen elektriciteit of verwarming, maar er wonen nog steeds mensen die niet weg kunnen of willen. Ook de dappere verdedigers van de Oekraïense strijdkrachten zitten in kille, vochtige loopgraven en bunkers.

De Leeuw Kyiv gaat grote aantallen heat packs leveren in Oost Oekraïne die handen, voeten en lichaam prettig warm houden. Deze hebben het voordeel dat ze klein, licht en gemakkelijk te transporteren zijn. Ook zijn ze goedkoop en eenvoudig in gebruik. Ze worden lokaal ingekocht en wij willen graag 100.000 heatpacks aanschaffen!

Voor 1 Euro houdt u 1 persoon een dag lang warm!

De Leeuw Kyiv brengt al sinds het begin van de oorlog humanitaire hulp naar plekken in Oekraïne waar de nood het hoogst is. Dit doen wij via ons grote netwerk van lokale partners. Onder andere hebben we vorige winter meer dan 1200 generatoren gedoneerd aan ziekenhuizen en klinieken, waterzuiveringsinstallaties en burgers. Vaak op plekken die pas net bevrijd waren of in gevaarlijk gebied liggen. Ook hebben wij meer dan 20 000 waterfilters gedistribueerd na de vernietiging van de Kakhovka stuwdam in de Dnipro.

Doneren kan via de donatieknop op onze homepage of via GoFundMe.

Namens de Leeuw Kyiv en iedereen die wij gaan helpen: Alvast heel erg veel dank voor je donatie!