Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Omroep WNL met Kees Huizinga over de damramp bij Kherson

Omroep WNL interviewde onze collega Kees Huizinga in het programma Goedemorgen Nederland op 6 juni.

Omroep WNL met Kees Huizinga over de damramp bij Kherson

Omroep WNL interviewde onze collega Kees Huizinga in het programma Goedemorgen Nederland op 6 juni, de dag van de ramp. Kees legt uit hoe groot het stuwmeer was en dat de oppervlakte van het overstroomde gebied enorm is. De ravage is onvoorstelbaar groot.

Voor Huizinga is er geen twijfel mogelijk, volgens hem is Rusland de schuldige partij. “De Russen hebben het gedaan, zij zijn die hele oorlog begonnen. Als je denkt dat je nog met de Russen kan onderhandelen, dan ben je extreem naïef. Je moet ze keihard aanpakken en het land uitschoppen, met steun van het Westen, bijvoorbeeld in de vorm van precisiewapens.”

“Anders blijft dit maar doorgaan”, waarschuwt Huizinga. “Daar blijft in de eerste plaats Oekraïne last van hebben, maar ook West-Europa en eigenlijk de hele wereld. De enige optie is om Rusland het land uit te jagen met de steun van de hele wereld.”