Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Transporten en leveringen van hulpgoederen in juli

Een verslag met foto's van de verschillende hulpgoederen die we de afgelopen maand geleverd hebben.

21/07/2023 - De afgelopen tijd hebben we minder posts geplaatst op internet en social media, maar dat betekent zeker niet dat we hebben stil gezeten. Een overzicht van onze activiteiten van de afgelopen tijd.

Samen met Heal Corp-USA hebben wij een mobiel veldhospitaal aangeschaft en getransporteerd naar Oekraïne. Dit zal worden geïnstalleerd kort achter het front en worden gebruikt als stabilisatiepunt om gewonde soldaten snel eerste hulp te verlenen.

Ook hebben we een vrachtwagen met brandblussers uit Oostenrijk ontvangen. Deze zijn gedoneerd aan de brandweer in Zaporizhzha.

Wij hebben inmiddels onze 46e en 47e wagen via Unbreakable Hearts overgedragen aan de strijdkrachten bij het front. De wagens worden gebruikt onder zware omstandigheden en raken beschadigd, dus moeten we vaak nieuwe leveren. In totaal hebben we dit jaar al meer 80 auto's, busjes en jeeps naar Oekraïne getransporteerd!

Daarnaast hebben wij ook weer waterfilters, generatoren in diverse formaten en powerbanks en converters geleverd, meestal in de recent bevrijde regio's.

Voor al onze inspanningen hebben we erkenning gekregen in de vorm van een oorkonde van Luitenant-Kolonel Vinnytskyi van militaire unit 1536.