Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Vandaag 2 jaar sinds de invasie in Oekraïne

Vandaag twee jaar geleden begon de grootschalige invasie, een video van Arno met Unbreakable Hearts.

Vandaag is het 2 jaar geleden dat wij van de De Leeuw Kyiv en miljoenen Oekraïners met ons, wakker schrokken van bom- en raketexplosies en aanvallende tanks. De grote Russische invasie was begonnen. Sinds die tijd woedt de oorlog in alle hevigheid en probeert Rusland Oekraïne stelselmatig te verwoesten. Met laffe aanvallen op burgerdoelen en civiele infrastructuur proberen zij de wil van de Oekraïense bevolking te breken, maar wij blijven sterk verzet bieden. Alle mogelijke hulp is hiervoor nodig!

Sinds het begin van de oorlog ondersteunt Stichting De Leeuw Kyiv het land met goederen als medische hulpmiddelen, noodstroom, waterfilters, etenswaren, voertuigen, waterpompen, heatpacks, etc. In totaal al rond de 190 vrachtwagens met een waarde van meer dan 12 miljoen euro! Aan burgers in nood maar ook aan de soldaten die hun leven riskeren om de vrijheid van Oekraïne te beschermen. Zij waren voor de invasie technicus, leraar, jurist of ambtenaar, maar sloten zich aan bij de Oekraïense strijdkrachten om het land te verdedigen. Ook zij hebben warme kleding en schoon drinkwater nodig. Ook zij hebben medische hulp en onderdak nodig.

Eén van onze gewaardeerde partners is Unbreakable Hearts in Irpin. Samen met hen maakte Arno enige tijd geleden deze video.