Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Zwemvereniging De Meeuwen organiseert een Sponsorswim

Op zaterdag 13 januari organiseert 'De Meeuwen' in Diemen de sponsorswim Swim for Ukraine.

15/12/2023 - Op zaterdag 13 januari organiseert Zwemvereniging De Meeuwen in Diemen voor het tweede achtereenvolgende jaar de sponsorswim Swim for Ukraine. Er wordt gezwommen voor de mensen en dieren die onder het oorlogsgeweld gebukt gaan. Ze werken samen met goede doelen De Leeuw Kyiv en House of Animals.

Zwemvereniging De Meeuwen gelooft dat sport verenigt en inspireert, ons sterker en vriendelijker maakt. Zwem mee, moedig aan en sponsor voor het goede doel!

Kom op zaterdag 13 januari in zwembad Duran van 18.30 tot 20.45 en doe mee als zwemmer, sponsor, gast of promotor. Geniet van heerlijk Oekraïens eten en drinken, spannende muziek en een sportieve sfeer. Neem je vlaggen en goed humeur mee.

We kijken er naar uit om samen met jou deze avond tot een succes te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen en dieren van Oekraïne.

Voor meer informatie kijk op de website